Današnji datum: 05.12.2023.

Стојанка Ђаковић

(1949 - 2022)

Živeo/la u: Жабаљ, Србија
Preminuo/la: 21.9.2022 god.
Datum sahrane:
Mesto sahrane:Годишњи помен

Драга мама, У трену једном спакован уздах сећања, дани, година цела... Протиче време, а као да стоји... Ноћ је са истином свитање срела. Коло од сећања свило је срце све је у цвату и птице поје. У свом том складу светлости сјаја блистаће заувек срце твоје. Обавештавамо сву родбину и пријатеље да ће се годишњи помен нашој вољеној Стојанки Ђаковић одржати у суботу 09.09.2023. године у 11 часова на гробљу у Жабљу.
С љубављу и захвалношћу: супруг Душан, ћерка Зорица, син Дамир и снаха Елена


Четрдесетодневни помен

Обавештавамо родбину и пријатеље да се у недељу 30.10.2022. године навршава четрдесет тужних дана откако са нама није наша најдража Стојанка Ђаковић (рођ. Чворков). Тог дана у 11 часова одржаће се помен на гробљу у Жабљу. Чуваћемо те у нашим срцима заувек. Твоји:
супруг Душан, ћерка Зорица, син Дамир и снаха Елена


Шестомесечни помен

Прошло је шест тужних месеци откако са нама није наша најдража мама. Научила нас је најважније лекције - како се достојанствено живи, бори, постаје и остаје човек и у најтежим животним тренуцима. Вечно смо захвални због свих прилика да учимо од ње и да будемо огрејани њеном добротом. Обавештавамо сву родбину и пријатеље да ће се помен одржати у суботу 18.3.2023. године у 11 часова на гробљу у Жабљу.
С љубављу: супруг Душан, ћерка Зорица, син Дамир и снаха Елена
copyright© 2012 E-CITULJE.RS | Uslovi korišćenja | Politika privatnosti