Follow @ECitulje
LatinicaЋирилицаEnglish
Nema slike
Ivan Afrikanac Jovanović (1975-2017)
Živeo/la u: Beograd, Zemun, Srbija
Preminuo/la: 7.5.2017. godine
Datum sahrane: Nije navedeno
Mesto sahrane: Nije navedeno
Objavljene čitulje/saučešća/pomeni/sećanja:
Čitulja (broj 2737-090517)
Dana, 07.05.2017.godine iznenada je preminuo naš
Saborče, Vođo, Prijatelju, Brate, ...
Od virtuelnog prijatelja sa igrice do prijatelja u životu... brata... brata koji nam je obojici nedostajao... kojeg nismo imali... Bio si mi velika podrška kad sam izgubio oca... još veća kad sam izgubio majku... Bio si dio svih mojih lijepih i ružnih trenutaka... Ne mogu da vjerujem da se ovako rano opraštam od tebe... Toliko toga smo imali u planu, toliko smo toga trebali zajedno da uradimo, još toliko zajedničkih trenutaka da imamo, a ti si otišao... Ostavio si za sobom neizbrisiv traga u mom srcu, u srcima moje porodice... Teško je suočiti se sa preteškom istinom... Bio si veliki čovjek, plemenit, bio si prijatelj, uvijek nasmijan i pozitivan, pomogao kad god si mogao i uvijek mislio na nas... Danas je tužan bio naš dom, tužan i tih. Danas smo shvatili da si stvarno otišao, da sve ovo nije ni san ni neslana šala, da je naš Afrikanac otišao na vječni počinak...
Brate, počivaj u miru i andjeli nek mi te čuvaju, kao što si ti pazio nas i neka je spokoj tvojoj velikoj duši... Bićeš uvijek spominjan i vječno dio naših misli i molitvi.
Tvoji: Pedjica, Cakana i Aleksa
Vaše ime:
Vaš email:
Ime Vašeg prijatelja:
Email Vašeg prijatelja:
Poruka za Vašeg prijatelja:

NAPOMENA: Podaci, koje ste uneli, neće biti sačuvani ni na koji način na sajtu e-citulje.rs, već služe isključivo za slanje podataka među korisnicima.