LatinicaЋирилицаEnglish
Današnji datum: 02. 12. 2020.
Odgovor na često pitanje posetilaca:
Ovaj sajt služi za objavljivanje čitulja, pomena, sećanja i saučešća koje će biti prikazane samo na ovom sajtu. Ovaj sajt nema nikakve veze sa dnevnim novinama Novosti i Politika, kao ni sa drugim dnevnim lokalnim novinama. Sve objave na ovom portalu su BESPLATNE!

Vesti

 • Preminula:
  Neda Arnerić
  (1953 - 2020)
  Naša glumica koja je u glumu ušla još dok je bila dete i ostala do u njoj do kraja. Dobitnik je mnogih nagrada za izuzetan doprinos glumačkoj umetnosti. Snimila je preko 110 filmova i 40 predstava.
 • Preminuo:
  Mihailo Miša Janketić
  (1938 - 2019)
  Napustio nas je glumačka legenda i prvak narodnog pozorišta. "Bolji život", "Srećni ljudi", "Porodično blago", "Stižu dolari" su serije po kojima je prepoznatljiv. Dobitnik je mnogih nagrada i to "Pavle Vujisić", "Dobričin prsten", "Zlatni ćuran" i mnoge druge. Sahranjen je u Aleji zaslužnih građana.
 • Šaban Šaulić
  (1951 - 2019)

  Jedan od najvećih pevača narodne muzike. Rođen je u Šapcu. Karijeru je počeo rano i već sa 18 godina(1969) snimio je prvi album. Zbog svog nesvakidašnjeg muzičkog talenta i niza hitova dobio je nadimak "Kralj narodne muzike".
 • Dragoslav Šekularac
  (1937 - 2019)
  Prvi među najboljima u jugoslovenskom fudbalu napustio nas je u 82. godini života. Fudbalom je počeo da se bavi 1955. godine. Ostaće fudbalska legena o kojoj će se pričati i posle njegove smrti, jer je uradio stvari koje su večne.
 • Marko Nikolić
  (1946 - 2019)
  U 73. godini preminuo je poznati glumac proslavljen kroz seriju "Bolji život" kao Giga Moravac i po ulozi vožda Karađorđa. Glumu je završio na FDU u Beogradu. Dobitnik je mnogih nagrada za veliki doprinos glumačkoj umetnosti.
 • Milena Dravić
  (1940 - 2018)
  Svojim vanserijskim talentom i svojim jednostavnim pogledom na život oplemenila je jednu epohu jugosolovenske i srpske kinematografije. Svojom glumom ostavila je večni pečat na zemaljskoj i nebeskoj pozornici.
 • Nebojša Glogovac
  (1969 - 2018)
  Bio je jedan od najboljih srpskih glumaca. Uloge: "Bure baruta", Nebeska udica", "Munje", "Kad porastem biću kengur", "Klopka"... "Sumnjivo lice", "Metamorfoze", "Hadersfild" ... "Porodično blago", "Moj rođak sa sela", "Vratiće se rode". Dobitnik velikog broja nagrada.
 • Radivoj Raša Popov
  (1933 - 2017)
  Bio je srpski književnik, publicista, glumac i televizijski novinar. Bio je omiljen kod dečije publike mnogih generacija. Najpoznatija emisija gde je glumio je "Fore i fazoni". Rođen je u Mokinu i završio je Filozofski fakultet u Beogradu. Ima sina Bojana i ćerku Dijanu.
 • Mira Stupica
  (1923 - 2016)
  Istaknuta jugoslovenska i srpska glumica koja je ostavila značajan trag u ovdašnjoj pozorišnoj i filmskoj umetnosti. Bila je sestra glumca Bore Todorovića. Rođena je 17. avgusta 1923. godine u Gnjilanu i doživela 93. godine.
 • Velimir Bata Živojinović
  (1933 - 2016)
  Bard srpskog i jugoslovenskog glumišta. Odigrao je veliki broj uloga na filmu i u pozorištu. Internacionalnu populranost je stekao filmom "Valter brani Sarajevo". Dobitnik je mnogobrojnih nagrada za svoj rad.Najznacajnije su nagrade za životno delo, Zlata Arena i mnoge druge.
 • Dragan Nikolić
  (1943 - 2016)
  Veličina koja je značajno obeležila jednu epohu društvenog života po najviše u Jugoslaviji. Taj značaj se ne umanjuje ni posle tragičnih sudbina na ovim prostorima. Najpoznati filmovi: Otpisani, Flojd, Balkan ekspres, Poslednji krug u Monci i mnogi mnogi drugi.
 • Dušan Golumbovski
  (1941 - 2016)
  Srpski glumac poznat po mnogim ulogama, a najprepoznatljiviji je po ulogi Ozrena Soldatovića u seriji "Srećni ljudi". Igrao je u Narodnom pozorištu i Pozorištu na terazijama.
 • Danilo Bata Stojković
  (1934 - 2002)
  Ova poznata srpska legenda pozorišta i filmova, rođena je 11. avgusta 1934.godine u Beogradu. Još kao dete, voleo je da zabavlja porodicu i nakon jednog komplimenta posle izvedene predstave „ Krčma na glavnom drumu“ bio je... Detaljnije>>>
 • Preminuo
  Vlastimir Đuza Stojiljković
  (1929 - 2015)
  Poznati glumac preminuo je posle duže bolesti u 86. godini. Dobitnik je “Sterijine nagrade”, “Oktobarske nagrade”, “Dobričinog prstena”, “Zlatnog ćurana”. 1951. godine počinje profesionalnu karijeru sve do penzije 1995.

 • Josip Broz Tito
  (1892 - 1980)
  Prošlo je 35 godina od smrti Josipa Broza Tita koji je bio najzapaženijih lider Jugoslavije. Na čelu Jugoslavije bio je 35. godina. Bio je osnivač i čelnik Pokreta nesvrstanih. Detaljnije>>>
 • Preminuo
  Vlada Divljan
  (1958 - 2015)
  Preminuo je jedan od istaknutijih muzičara jugoslovenske muzičke scene u 56. godini života posle borbe sa teškom bolešću. Karijeru je počeo krajem sedamdesetih godina, a slavu stekao kao frontmen grupe Idoli.
 • Preminuo
  Franjo Mihalić
  (1920 - 2015)
  Bio jedan od najuspešnijih atletičara u Jugoslaviji. Oborio je 22 rekorda. Najbolji plasman u karijeri imao je na Olimpijskim igrama u Melburnu osvojivši srebrnu medalju. Mihalić je učestvovao na 1075 zvaničnih takmičenja, prešavši na njima 166.250 kilometara (Wikipedia).
 • Preminuo
  Boba Stefanović
  (1946 - 2015)
  Jedan od najpoznatijih jugoslovenskih pop pevača i kompozitora preminuo je u 69. godini života. Karijeru je počeo davne 1962. godine. Sarađivao je sa mnogim zvučnim muzičkim imenima ukuljučujući i inostrane muzičke zvezde. Iza sebe je ostavio suprugu Zoricu i tri ćerke.
 • Preminuo
  Kemal Monteno
  (1948 - 2015)
  Čuveni pevač preminuo je u 66. godini života. Karijeru je počeo 60-tih godina. Sarađivao je sa mnogim zvučnim imenima pevačke scene. Otpevao je i jednu od najlepših pesama o nekom gradu, a to je "Sarajevo ljubavi moja".
 • Preminuo
  Nikola Simić
  (1934 - 2014)
  Proslavljeni i Veliki glumac Nikola Simić preminuo je u 80. godini života. Najpoznatiji je bio po ulozi u filmovima "Tesna koža". Dobitnik je mnogih nagrada od kojih su najznačajnije "Sterijina nagrada", nagrade za životno delo "Pavle Vuisić", "Srebrne arene" u Puli...
 • Preminuo
  Bora Todorović
  (1930 - 2014)
  Glumac i veliki umetnik preminuo je u 84. godini života. Važio je za velikog glumačkog profesionalca. Dobitnik je mnogih nagrada kao što su Sterijina, nagrada Ćuran, Zoranov brk, Pavle Vusijić, Gran pri za ulogu u "Profesionalcu" u Kanu...
 • Preminuo
  Dobrica Ćosić
  (1921 - 2014)
  U 93. godini preminuo je srpski akademik, pisac i prvi predsednik Savezne Republike Jugoslavije. Aktivno je učestvovao i u političkom životu Srbije. Bio je učesnik NOB-a. Dobitnik je mnogih nagrada i priznanja za izuzetan doprinos u književnosti.
 • Preminuo
  Vujadin Boškov
  (1931 - 2014)
  Proslavljeni fudbalski stručnjak i nekadašnji igrač za fudbalsku reprezentaciju Jugoslavije preminuo je 27. aprila u 83. godini. Kao stručnjak i trener osvojio je mnoge šampionate i kupove sa timovima koje je vodio.
 • Sećanje na
  Zorana Đinđića
  (1952 - 2003)
  Na današnji dan 2003. godine tragično je nastradao prvi demokratski premijer Srbije Zoran Ðindić. Bio je rođen u Bosanskom Šamcu 1952. godine. Predsednik vlade Republike Srbije bio je u periodu od 25. januara 2001. do 12. mart 2003.
 • Sećanje na
  Nikolu Teslu
  (1856 - 1943)
  Navršilo se 71 godina od smrti jednog od najvećih svetskih naučnika. Bez njegovih izuma ne bi se mogao zamisliti današnji savremeni svet. I ako je veoma doprineo razvoju čovečanstva, preminuo je u siromaštvu u 87. godini života 7. januara.1943. godine u Njujorku.
 • Preminuo:
  Ljubomir Tadić
  (1925 - 2013)
  Poznati srpski akademik preminuo je u 88. godini života. Bio je rednovni profesor na Filozofskom fakultetu kao i osnivač mnogih udruženja. Najpoznatija dela su mu: Poredak i sloboda, Tradicija i revolucija, Autoritet i osporavanje, Nauka o politici i druga.
 • Preminula:
  Ružica Sokić
  (1934 - 2013)
  Posle duge i teške bolesti 19.12.2013. preminula je poznata srpska glumica. Njena gluma obeležila je oko 40 filmova i serija. Dobitnica je zlatne i srebrne arene u Puli, Dobričin prsten i mnoge druge. Najprepoznatljivija je bila po ulozi u Nušićevom komadu "Gospođa ministarka".
 • Preminuo:
  Ljubomir Vračarević
  (1947 - 2013)
  Rođen je u Varaždinu 6. maja. Tvorac je realnog ajkidoa. Preminuo je u 67. godini života nakon duže i teške bolesti. Jedan je od najcenjenijih majstora borilačkih veština u svetu. U SAD 2002. godine izabran je za člana "United States Martial Arts Hall of Fame".
 • Sećanje:
  Dragomir Bojanić Gidra
  (1933 - 1993)
  Pre 20 godina, 11. novembra preminuo je Veliki Glumac koji nas je svojim vrhunskim glumačkim umećem uveseljavao, dok to i dalje radi danas kroz svoje filmove. Igrao je različite uloge u više od 30 filmova i serija. Dobitnik je mnogih nagrada.
 • Preminuо:
  Janoš Tot
  (1961 - 2013)
  Posle kraće bolesti preminuo je u svojoj 53. godini. Bio je prvak drame pozorišta na Terazijama, a član od 1990. godine. Odigrao je brojne zapažene uloge i dobitnik je više nagrada i priznanja.
Nađite sve na jednom mestu: spisak agencija i firmi koje daju pogrebne usluge.
VIDEO uputstva
PROBNA(demo) VERZIJA
Tekstovi za čitulje, pomene, sećanja i saučešća

O e-čituljama

Sajt Elektronske čitulje nastao je kao rezultat potrebe da pravovremeno i najbrže obavestimo najbliže, rodbinu i prijatelje o gubitku naših najdražih i najmilijih. Putem ovog sajta možete objaviti čitulje/umrlice, saučešća, pomene i sećanja. Na ovaj način ćemo uštedeti Vaše vreme i omogućiti da na najbolji način uputite poslednji pozdrav najdražima. Tekst za objavu čitulje/umrlice, sučešća, pomena ili sećanja se nalazi na strani za pisanje podataka o objavi gde ćete uz uputstva sa sajta ili našu pomoć veoma lako objaviti.

Prijatelji sajta

Saradnja

Portal za objavljivanje elektronskih čitulja, pomena, sećanja i saučešća otvoren je za saradnju sa svim firmama i pojedincima koji vide svoj interes u tome. Slobodno nam se javite i rado ćemo popričati sa Vama.

Sve zamerke, sugestije i kritike slobodno nam pišite preko strane za kontakt.

Na današnji dan

Ime i prezime Rođen Preminuo Društveni status
Gerhard Kremer Merkator 05.03.1512 02.12.1594 Matemaatičar, Geograf
PROČITAJTE: Koja je razlika između čitulje, pomena, sećanja i saučešća?
š
đ
ž
č
ć
|
ш
ђ
ж
ч
ћ
љ
њ
џ
Štikliraj za veliko slovo.
Skorašnje objave:
Pomen broj 5663, objavljeno: 30.11.2020. godine
Beograd, Srbija
Četrdesetodnevni pomen
Našem dragom Mihailu Mikiju Spasoviću davaćemo četrdesetodnevni pomen 2.decembra 2020. u 11.30h na Novom groblju, parcela 98, grobno mesto 272.
Porodice Spasović, Živković i Ilić
Čitulja broj 5655, objavljeno: 29.11.2020. godine

(1976 - 2020)
Beograd, Srbija
Poslednji pozdrav
Dušo moja nesrećna. Spavaj mirno.
Nana
Čitulja broj 5645, objavljeno: 26.11.2020. godine

(1939 - 2020)
Beograd, Srbija
Tužnog srca i sa bolom u duši javljamo rodbini i prijateljim žalosnu vest da nam je preminula
Utehe nema, zaborav ne postoji za one koje te iskreno vole…A za nas postoji samo suze , tuga i neizbrisiv bol. Dok god živimo ti ćeš živeti sa nama. Sahrana drage nam pokojnice obaviće se dana 27.11.2020. godine u 13:00 sati, a opelo će početi u 12:30h, na Novom groblju u Beogradu.
Ožalošćeni, Tvoji Najmiliji: Deca, Snaje, Unuci, Zet i Praunuci , Porodice Laban i Naletina
Čitulja broj 5644, objavljeno: 26.11.2020. godine
Beograd, Srbija
Našem dragom Saši
Sa velikom tugom se opraštamo od našeg dragog brata,devera i strica doktora Aleksandra Saše Simića. Porodice Bošnjaković i Zonjić
Jelena Zonjić
Čitulja broj 5640, objavljeno: 25.11.2020. godine
Lanús, Argentina
Legendo
Večni počinak najbolji!
Gvozdenović i Filip Suknjaić
Čitulja broj 5637, objavljeno: 25.11.2020. godine

(1946 - 2020)
Ciudad De Mexico, Mexico
Mom Miletu
Mile, Čast je biti Tvoj sinovac. Iako si bio daleko, uvek si bio sa nama. Veliko HVALA za sve što si učinio za mene i moju porodicu.
Tvoj Mića
Čitulja broj 5636, objavljeno: 25.11.2020. godine

(1946 - 2020)
Ciudad De Mexico, Mexico
Poslednji pozdrav
Mile, zauvek ćeš živeti u nama.
Tvoji Panići iz Kragujevca
Čitulja broj 5615, objavljeno: 21.11.2020. godine
Београд, Србија
Последњи поздрав
НЕКА ВАМ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА!
Владан
Pomen broj 5606, objavljeno: 19.11.2020. godine

(1937 - 2020)
Sjenica, Srbija
Navršava se četrdeset dana od kada nije sa nama naš dragi i voljeni Jovan Dumić
Neka tvoja dobra i plemenita duša počiva u miru. Uvek ćeš biti voljen, nikada zaboravljen u našim srcima.
Tvoji najmiliji : supruga Budisava, sin Slaviša, ćerka Biljana, snaja Branka i unuke Jovana i Marija
Sećanje broj 5604, objavljeno: 19.11.2020. godine
Београд, Србија
Била си најбоља МАЈКА на Свету. Хвала ти за сву љубав, топлину, загрљај и лепу реч.
У недељу 22. новембра 2020. године су тачно три године како си са Анђелима МАЈКО моја вољена. Свако ко остане без МАЈКЕ постаје рањена птица окрњене душе. Када МАЈКА оде на пут без повратка, део срца заувек сахранимо са њом. Срце боли, остаје огромна, незамислива рана која никада не може да зарасте, бол је стваран, разарајуће јак. Свет се руши на комадиће, нестаје без трага, од како си ме напустила МАЈКО моја драга. МАЈКО волим те, нека те у тишини вечног мира прати моја љубав јача од времена и заборава. Увек си била део мог живота и заувек ћеш остати ту, у мом срцу, нека те Анђели чувају у царству небеском.
С љубављу и болом твоја ћерка Јасмина
Sećanje broj 5597, objavljeno: 14.11.2020. godine
Banatski Karlovac, Srbija
Čuvamo vas od zaborava
Nikada ne zaboravi ruku na koju si se oslanjao dok tvoja nije ojačala.
Vaši najmiliji
Pomen broj 5590, objavljeno: 06.11.2020. godine
Београд, Србија
Шест месеци се навршава како нас је напустила наша драга
Помен ћемо давати у суботу 07.новембра у 11 часова на гробљу у Јајинцима. Са нама си у нашим срцима и мислима!
Њени најмилији
Čitulja broj 5589, objavljeno: 05.11.2020. godine

(1956 - 2020)
Novi Sad, Srbija
Pozdrav
Poslednji pozdrav dragom prijatelju
porodica Bal
Čitulja broj 5585, objavljeno: 03.11.2020. godine

(1938 - 2020)
Beograd, Srbija
Poslednji pozdrav
Dragom Robertu upucujemo zadnji pozdrav uz zelju da nadje mir i spokoj i cuva nas kao andjeo,sto sad i jeste.
Porodice Vujovic,Zderic i Lazic
Čitulja broj 5582, objavljeno: 31.10.2020. godine

(1941 - 2020)
Beograd, Srbija
S najdubljom žalošću objavljujemo da je preminula..
27.10.2020 . Sahrana će se obaviti 02.11.2020. u 13 i 30 h na Novom bežanijskom groblju.
Njene ćerke Jelena i Vesna sa porodicama
Pomen broj 5562, objavljeno: 24.10.2020. godine
Београд, Србија
Мили наш Жељко,
"Шаљемо ти тајне поруке,дахом ноћних ветрова,а не знамо да ли пролазе поред рајских вртова...Са друге стране јастука"
Само твоји Јована, Спасоје и Јасна
Pomen broj 5562, objavljeno: 24.10.2020. godine
Београд, Србија
Љубав не умире
И памтићу дуго оно време кад још нисмо знали шта нас чека,кад су шуме остајале неме,кад је модра носила нас река.И памтићу дуго оне сате што не могу више да се врате.
Твоја Јасна
Pomen broj 5562, objavljeno: 24.10.2020. godine
Београд, Србија
Прошло је најтужнијих два месеца драги мој Жељко
Ех,да је туга снег да се до јутра отопи могла бих и ја коначно кад очи затворим да се не умором.Ех да је туга брег па да је ветар оголи ја не бих могла ни тад ко што не могу ни сад да те преболим.
ЗАУВЕК ТВОЈА ЈАСНА
Sećanje broj 5555, objavljeno: 21.10.2020. godine

(1941 - 2007)
Beograd, Srbija
Tužno sećanje
Danas se navrsava 13 tužnih godina kada je nesretnim slučajem otišao od nas za uvek nas Žika. Ostalo je mnogo nezaboravnih uspomena i ljubavi koju nam je pružao. S poštovanjem,
Milka, Nemanja, Bojan i Boris
Čitulja broj 5551, objavljeno: 21.10.2020. godine
Negotin, Srbija
Poslednji pozdrav
Obaveštavamo rodbinu i prijatelje da je nas dragi suprug i otac izgubio borbu sa teskom bolesću. Sahrana će se obaviti na lokalnom groblju 21.10.2020.god. Dok živimo živećes u našim srcima. Neka te u tišini večnog mira prati nasa ljubav jača od zaborava.
Supruga Radmila, sin Darko i snaja Jelena, ćerka Tatjana i zet Henrik
Pomen broj 5544, objavljeno: 14.10.2020. godine
Гардиновци, Србија
Шестогодишњи помен
У четвртак 22.10.2020. навршава се шест година како није са нама.
Породица
Čitulja broj 5541, objavljeno: 12.10.2020. godine

(1946 - 2020)
Beograd, Srbija
Najdraža moja prijateljice i kumo
napustila si nas izgubivši svoju poslednju i najtežu bitku sa opakom bolešću, borac do poslednjeg daha, dobri moj druže još iz dečijih dana. Bila ti laka zemlj i duša ti našla većni spokoj, a mi ćemo te se sećati dok bude nas
/
Čitulja broj 5539, objavljeno: 11.10.2020. godine

(1938 - 2020)
Beograd, Srbija
S najdubljom žalošću objavljujemo da je preminula naša mama i baka
Draga moja Mama, otišla si bez poslednjeg pozdrava.Volimo te mila naša i dokle god živimo ti ćeš živeti sa nama u našim srcima i molitvama.
ćerka Aleksandra u unuk Nikola
Sećanje broj 5524, objavljeno: 01.10.2020. godine
Valjevo, Srbija
Draga moja... Zauvek zaspala drugarice,
Godine kao pesak između prstiju klize, ali sećanja na tebe i dalje bole. Suze, te izdajice, ne daju mi da sakrijem kada na tebe pomislim, a onda počne tvoj smeh da mi odzvanja u glavi i kao u inat krenem i ja da se smejem i onda mi bude još gore... Pomešaju se radost što sam te imala u svom životu i tuga što te više neman.
Zauvek tvoja drugarica Dragana
Pomen broj 5562, objavljeno: 24.10.2020. godine
Београд, Србија
Prošlo je četrdeset dana od kada je otišao
divan prijatelj, čiji će dragi lik, izuzetan duh i dobrota ostati zauvek.
Vesna Milišić
Pomen broj 5562, objavljeno: 24.10.2020. godine
Београд, Србија
Našem voljenom kumu
Nikad više tvoje plemenitosti i dobrote, nikad više iskrenog i dugogodišnjeg prijateljsta ali zato ćeš živeti kroz nas i nikada te nećemo prežaliti.
kumić Petar i kuma Dragana
Pomen broj 5562, objavljeno: 24.10.2020. godine
Београд, Србија
Мили наш Жељко,
прође најтужнијих четрдесет дана у нашим животима. Остајемо у дубоком болу, са сећањем на све срећне године које смо провели заједно.
Јована,Спасоје и Јасна
Pomen broj 5562, objavljeno: 24.10.2020. godine
Београд, Србија
Четрдесетодневни помен нашем драгом Жељку
даћемо 02.10.2020.у 11 сати на гробљу Орловача. Био си најбољи син,тата,супруг.Хвала ти за сву љубав,топлину,загрљаје и лепе речи.
Неутешни твоји најмилији мајка Ђука,ћерка Јована,син Спасоје и супруга Јасна.
Pomen broj 5562, objavljeno: 24.10.2020. godine
Београд, Србија
Четрдесетодневни помен нашем драгом Жељку
Даћемо 02.10.2020. у 11 сати на гробљу Орловача. "Можда спава са очима изван сваког зла,изван ствари,илузија,изван живота и с њим спава невиђена његова лепота.Можда живи и доћи ће после овог сна".Нека те у тишини вечног мира прати моја љубав јача од времена и заборава.
Твоја Јасна
Pomen broj 5510, objavljeno: 29.09.2020. godine
Београд, Србија
Драгом оцу
У суботу 3.10.2020.г. у 09:45 сати на Новобежанијском гробљу, парцела 128а, даваћемо шестомесечни помен нашем драгом проф. др Илији Николић 1945-2020. Заувек ћеш бити у нашим срцима. Супруга Теодосија, син Ненад, ћерке Татјана, Маја, снаја Даниела, зетови Мирослав, Алберто, унуци Лука, Теодора, Катарина и Александар
твоји најмилији
Čitulja broj 5494, objavljeno: 22.09.2020. godine
Novi Sad, Srbija
Poslednji pozdrav
Sanjaj nešto lepo, mali Mushu moj
sin Nikola , suprug Goran , mama Katarina i otac Tibor
Sećanje broj 5488, objavljeno: 19.09.2020. godine

(1957 - 2020)
Kehl Am Rhein Baden-Wurttemberg, Germany
Sa srcem punim bola i tuge na tvoj rođendan
Bila si naša Ruža sa pupoljcima,cvetaćeš u našim srcima i mislima.Vole te tvoje sestre. Neka te anđeli čuvaju
Olga,Ljubica i Marija sa porodicama
Pomen broj 5486, objavljeno: 19.09.2020. godine
Beograd, Srbija
40-dnevni pomen
Obaveštavamo rodbinu i prijatelje da ćemo 22.9.2020. u 10:30 na groblju u V.M.Lugu dati 40-dnevni pomen nikad neprežaljenoj Jeleni Antić.
Otac Dobrivoje, brat Dejan sa suprugom Ivanom,...
Sećanje broj 5464, objavljeno: 10.09.2020. godine

(1928 - 2017)
Banatski Karlovac, Srbija
Našoj voljenoj
Znala si koliko te volimo, ali nikad nećeš znati koliko nam nedostaješ.
Tvoji najmiliji
Čitulja broj 5456, objavljeno: 08.09.2020. godine

(1965 - 2020)
Beograd, Srbija
Našoj voljenoj
Sa velikom tugom i bolom obaveštavamo porodicu i prijatelje da je naša draga majka i supruga Sneža preminula. Sahrana će se obaviti na groblju Lešće u četvrtak, 10.09. u 12:30, a opelo će početi u 12:00 časova
Ožalošćeni: deca Zvezdan i Lenka i suprug Leonid
Čitulja broj 5456, objavljeno: 08.09.2020. godine

(1965 - 2020)
Beograd, Srbija
Poslednji pozdrav našoj dragoj koleginici
Bila si borac, humanista, volela si život i živela si ga. Ostvarila si mnogo toga i zasluženo večno ostaješ u našim srcima. Pamtićemo te po velikoj energiji i posvećenosti našoj profesiji.
Kolektiv vrtića
Čitulja broj 5456, objavljeno: 08.09.2020. godine

(1965 - 2020)
Beograd, Srbija
Poslednji pozdrav dragoj vaspitačici
Hvala ti što si sa nama bila, što si nas svemu dobrom naučila. Hvala ti što sa tobom upoznasmo šta drugarstvo znači, da smo zajedno i bolji i jači. Hvala ti što si rasla sa nama, što si bila drug, drugarica i mama. Hvala ti puno za osmeh što pleni i što si bila vaspitač baš meni. Iako te nema, ja ću da te pamtim, al zašto te nema, to ne mogu da shvatim. Možda nas sada gledaš negde iza duge i čuvaš anđele neke druge.
Tvoja deca iz Čuperka sa roditeljima
Pomen broj 5447, objavljeno: 07.09.2020. godine
Ужице, Србија
Љубави
пролазе две године од твог одаска, време ништа не чини...напротив...тако ми недостајеш.... Чувам те заувек...
твој Бранко
Sećanje broj 5437, objavljeno: 04.09.2020. godine
Обреновац, Србија
5202
вољена,једина наша Светлана живећеш вечно у нашим срцима твој лик,снага и вера остају заувек...
породица
Pomen broj 5435, objavljeno: 03.09.2020. godine

(1936 - 2019)
Nova Varoš, Srbija
Godišnji pomen
Prošla je godina tuge,bola i sećanja od kako si nas napustio.Godina sećanja na tvoj svetao lik i vedar duh, godina sećanja na sve ono što si za života učinio za nas.Počivaj u miru sa anđelima i budi nam spokojan. Zauvek tvoji, unuci Kaća i Laza, snaja Svetlana i sin Željko.
Kaća, Laza, Cele i Željko
Sećanje broj 5424, objavljeno: 29.08.2020. godine
Pančevo, Srbija
Moci
Mocane,4. godina prođe,od kada nisi sa nama...Naše misli i osećanja,uvek će biti sa tobom...Moca i Vidan
Moca
Čitulja broj 5403, objavljeno: 26.08.2020. godine

(1948 - 2020)
Beograd, Srbija
Našem voljenom
U srcu nama svima uspomena i kao ikona stojiš. Kojoj zvezdi si otišao.S ljubavlju čuvaćemo uspomenu na tebe rodjeni.Voljenom deki, ocu, suprugu...
Tvoji unuci Lazar i Mateja,supruga Radosava,sin Zoran, snaha Katarina, braća sa rodbinom i prijatelji
Sećanje broj 5464, objavljeno: 10.09.2020. godine

(1928 - 2017)
Banatski Karlovac, Srbija
Čuvamo te od zaborava
Hvala ti za nesebičnu ljubav, podršku i razumevanje. Beskrajno sam nam nedostaješ.
Tvoji najmiliji
Sećanje broj 5372, objavljeno: 07.08.2020. godine

(0 - 2011)
Novi Sad, Srbija
Čuvamo te od zaborava
Hvala ti za neizbežnu brižnosti toplinu. Zauvek ćemo se sećati sa ljubavlju i poštovanjem.
Tvoji najmiliji
Sećanje broj 5597, objavljeno: 14.11.2020. godine
Banatski Karlovac, Srbija
Secanje
Čuvamo vas od zaborava.
Vaši najmiliji
Sećanje broj 5367, objavljeno: 05.08.2020. godine
Beograd, Srbija
(06. 08. 2020.) navršava se 21 .godina od smrti našeg dragog supruga i oca.og...našoj dragoj...
Godine ne mogu izbrisati uspomene na tebe.Uvek ćeš biti sa nama.
Supruga Milka i ćerka Ljiljana
Čitulja broj 5328, objavljeno: 15.07.2020. godine

(1950 - 2020)
Beograd, Srbija
Poslednji Pozdrav
Preminuo 12.07.2020 u 70 godini.Sahrana ce biti 15.07.2020 u 14.15 Na Starom Bezaninskom Groblju Zauvek ces Ziveti u Nasim Srcima Ozalosceni - supruga Jagoda,Cerka Aleksandra,Sin Igor,Sestra Mirjana,Unuci Stefan,Nikola,Jovan,Unuka Mila,Zet Marijo,Snaja Julijana
Jagoda, Aleksandra, Igor, Mirjana, Unuci Stefan,Nikola,Jovan i Unuka Mila,Zet Mario,Snaja Julijana
Sećanje broj 5604, objavljeno: 19.11.2020. godine
Београд, Србија
15.07.2019. - среда -
МАЈКО, Данас 15. јула је твој рођендан, а тебе нема... Драга МАЈЧИЦЕ увек си са мном, у мом срцу и у мојим мислима. Време не може да ублажи тугу, не може да избрише сећање на све лепе и срећне тренутке проведене са ТОБОМ. Вољена моја, увек си у мом срцу, мислима и молитвама, ниједног тренутка не можеш бити заборављена, јер живиш у мојим сећањима. МАЈКО, била си ми СВЕ !!! Без ТЕБЕ више ништа није исто. И данас сам у мислима са ТОБОМ... Срећан рођендан МАМА, само да могу још једном да те чврсто загрлим и пољубим... Волим те МАЈКИЋ мој !!! Бескрајно ми недостајеш... Почивај у миру Божијем и нека те Анђели чувају.
Твоја ћерка Јасмина
Čitulja broj 5307, objavljeno: 06.07.2020. godine

(1972 - 2020)
Beograd, Srbija
Poslednji pozdrav divnom dugu i prijatelju
Privilegija je bila poznavatite i provoditi vreme sa tobom, a vremena je bilo malo... deo mene će te zauvek negde čekati...
tvoja Doktorka
Pomen broj 5301, objavljeno: 05.07.2020. godine

(1948 - 2020)
Pivnice, Srbija
Poslednji pozdrav jednom plemenitom coveku
Prerano ste nas napustili a i da ste ziveli jos 100 zivota, ne biste stigli da date svu ljubav koju ste u srcu nosili. Poznavati Vas bio je blagoslov, izgubiti Vas tako iznenada jos jedan dokaz da Bog prvo uzima najbolje. Pocivajte u miru, neka Vam je vecna slava. Necete biti zaboravljeni jer ljubav zivi!
Janica i Buba
Vaše ime:
Vaš email:
Ime Vašeg prijatelja:
Email Vašeg prijatelja:
Poruka za Vašeg prijatelja:

NAPOMENA: Podaci, koje ste uneli, neće biti sačuvani ni na koji način na sajtu e-citulje.rs, već služe isključivo za slanje podataka među korisnicima.
PROBNA VERZIJA - ne prikazuje se javno

Da biste objavili pravilno, prvo isprobajte u Probnoj verziji. Probna verzija neće biti prikazana na sajtu, već isključivo služi kao ispomoć za korisnike naše usluge.

Želite da objavite:
Primeri koje možete koristiti

NASLOV


TEKST


POTPIS - OŽALOŠĆENI